Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Εναλλακτικός και ολιστικός τρόπος επαναφοράς της αρμονίας στην λειτουργία της χολής . ΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗ


Εναλλακτικός και ολιστικός τρόπος επαναφοράς της αρμονίας στην λειτουργία της χολής . ΧΟΛΟΛΙΘΙΑΣΗ

Τι σε εμποδίζει να το κάνεις προκειμένου να διατηρήσεις την αρμονία στο σώμα σου!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για χολη πετρες




Πριν από τρία χρόνια περίπου με επισκέφτηκε στον χώρο μου ένα άτομο από το κοντινό μου περιβάλλον και μου μίλησε ότι αντιμετώπιζε ένα θέμα με την χολή του.

Είχαν δημιουργηθεί πολλές μικρές πέτρες στην χολή και ο θεράπων ιατρός είχε συστήσει να αφαιρεθεί άμεσα η χολή και προγραμμάτισε χειρουργείο για μετά από δυόμιση μήνες.

 Στην συζήτηση που κάναμε εκείνο το βράδυ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι για να δίνετε ο συγκεκριμένος χρόνος μέχρι το χειρουργείο από τον θεράποντα ιατρό, δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε στον εναπομείναντα χρόνο, να αποφύγει την επέμβαση και το χειρουργείο και να επαναφέρουμε την αρμονία στο όργανο  με έναν άλλο τρόπο.

Ο τρόπος που πρότεινα ήταν ο Βιοσυντονισμός που εκείνο το διάστημα είχε εφαρμογή, στις περισσότερες χώρες από την κλασσική ιατρική, αλλά στην Ελλάδα δεν ήταν ευρέως γνωστός. Στην Ελλάδα η αναγνώριση ήρθε μετά από ενάμιση χρόνο.

 Σήμερα τα οφέλη και η δράση του Βιοσυντονισμού στο ανθρώπινο σώμα  είναι αναγνωρίσιμα σχεδόν από το σύνολο του ιατρικού κλάδου.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Βιοσυντονισμός είναι μια εξατομικευμένη μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας μέσω συχνοτήτων του ιδίου του ασθενούς, χωρίς  παρενέργειες και με υψηλό ποσοστά επιτυχίας.
 Χαρακτηρίζεται ως μια εναλλακτική ολιστική μέθοδος που βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής, σύμφωνα με την οποία τα μόρια του κάθε ζωντανού οργανισμού εκπέμπουν και λαμβάνουν δονήσεις.

 Το προηγούμενο διάστημα είχα παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων, με εισηγητές διακεκριμένους πανεπιστημιακούς επιστήμονες από την Ρωσία και την Γερμανία προκειμένου να πάρω την πιστοποίηση στον Βιοσυντονισμό ως Εναλλακτικός θεραπευτής.
Στα σεμινάρια αυτά είχε αναφερθεί επανηλειμένως ότι θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε την αρμονία σε ένα όργανο του σώματος, σε σύντομο χρονικό διάστημα αν επιχειρούσαμε με την προτεινόμενη συσκευή της εταιρείας που ήταν πιστοποιημένη, και που μπορούσαν να προμηθευτούν ελεύθερα οι ενδιαφερόμενοι , να τοποθετήσουμε συγκεκριμένα προεπιλεγμένα προγράμματα.

Προτεινόμενα Πρωτόκολλα θεραπείας και συμπλέγματα προγραμμάτων είχαν δοθεί στα σεμινάρια, από την εταιρεία αλλά και από τους ίδιους τους Πανεπιστημιακούς Ιατρούς που είχαν εφαρμοστεί με επιτυχία από όλους και ήταν αποτελεσματικά.

Φρόντισα λοιπόν να προμηθευτούμε μια συσκευή και την  προγραμμάτισα με τα ενδεδειγμένα προκαθορισμένα προγράμματα συχνοτήτων για την αντιμετώπιση της δυσαρμονίας στην χολή και να διαλυθούν οι υπάρχουσες πέτρες.

Στην διάγνωση με τον Βιοσυντονισμό, που προηγήθηκε, αναγνωρίσαμε ότι η βασική αιτία για την δημιουργία των συγκεντρωμένων λίθων στην χολή, ήταν αρνητικά σωματοποιημένα συναισθήματα που είχε βιώσει το άτομο αντιμετωπίζοντας κάποια σοβαρά γεγονότα στην καθημερινότητα του.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι το σώμα του ήταν τοξινωμένο, με αποτέλεσμα να νιώθει μια συνεχόμενη κούραση και έλλειψη ενέργειας.

Αποφασίσαμε να δουλεύουμε μια συνεδρία κάθε πέντε ημέρες που περιελάμβανε μια αποτοξίνωση σώματος και στην συνέχεια κάναμε συναισθηματική αποφόρτιση και μετουσίωση των συναισθημάτων.
Η γνώση μου εκείνο το διάστημα για τα συναισθήματα, σε σχέση με την σημερινή ήταν στα πλαίσια παρακολούθησης σεμιναρίων με επαγγελματική εκπαίδευση και μπορούσα να διαχειριστώ τα δεδομένα αν το άτομο ήταν συνεργάσιμο και ήταν πρόθυμο να αποβάλλει τα αρνητικά συναισθήματα που είχε βιώσει.

Παράλληλα λοιπόν με τον Βιοσυντονισμό κάναμε αποτοξίνωση σώματος και συναισθηματική αποφόρτιση.

Δέκα πέντε ημέρες πριν από την προκαθορισμένη ημέρα για το χειρουργείο κάναμε ξανά μια διάγνωση με τον Βιοσυντονισμό και διαπιστώθηκε ότι τα συναισθήματα του είχαν μετουσιωθεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Το σώμα του ήταν αποτοξινωμένο και είχαμε αποκαταστήσει την χαμένη ενέργεια  με ζωτικότητα, και στη χολή του είχε επανέλθει η αρμονία κατά 75%.

 Αυτό σήμαινε ότι είχαν διαλυθεί οι πέτρες στην χολή και ήταν θέμα χρόνου να έχει πλήρη αποκατάσταση.

 Λαμβάνοντας υπόψιν μερικά πονάκια στο μέρος της χολής, προέτρεψα να κάνει υπέρηχο χολής, για να τεκμηριώσουμε αυτό που είχαμε διαπιστώσει και με άλλο τρόπο, και επίσης να υποστηρίξει οποιαδήποτε απόφαση έπαιρνε στην συνέχεια.

 Συμφωνήσαμε να πάει σε διαφορετικό εργαστήριο για να μην υπάρχουν τα προηγούμενα αρχεία. Διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μια μικρή πέτρα στην χολή που ήταν έτοιμη να την αποβάλλει και ότι δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να αφαιρεθεί το όργανο. 

Τα πονάκια ήταν από κάποιες άλλες μικρές πέτρες που περιέργως είχαν αποβληθεί μόνες τους.

Φυσικά ακυρώθηκε η επέμβαση για την αφαίρεση της χολής αφού επανήλθε η αρμονία με τον καλύτερο τρόπο, και σήμερα μπορεί να βιώνει όλα τα συναισθήματα του στην καθημερινότητα του αφού η χολή είναι βασικό όργανο στην δημιουργία συναισθημάτων.

 Επίσης μπορεί να τρέφεται όπως θέλει και να μην υποβάλλει τον εαυτό του σε βασανιστικές και στερητικές  δίαιτες που θα ήταν υποχρεωμένο να τηρεί αν είχε προχωρήσει στην επέμβαση της αφαίρεσης της χολής.

Από τότε μέχρι σήμερα ακολουθώντας το βασικό πρωτόκολλο θεραπείας με Βιοσυντονισμό, αποτοξίνωση στο σώμα, και προσθέτοντας την δική μου εμπειρία  στην μετουσίωση συναισθημάτων καταφέραμε να ξεπεράσουμε την δυσαρμονία στην χολή σε όσα άτομα εμπιστεύτηκαν τον Εναλλακτικό τρόπο επαναφοράς της αρμονίας στην λειτουργία των οργάνων.

Μερικά πράγματα από τότε όμως έχουν αλλάξει προς το καλύτερο για τους ανθρώπους που επιθυμούν να επαναφέρουν την αρμονία και να διατηρήσουν το όργανο χολή στο σώμα τους, αφού Ο Δημιουργός μας, για να το τοποθετήσει εκεί κάποιο λόγο θα είχε.

Οι συσκευές της εταιρείας Biomedis  που εμπιστευόμαστε είναι προηγμένης τεχνολογίας που τις καθιστά εντελώς ακίνδυνες για τον άνθρωπο αφού μπορούν και προσαρμόζονται στις δονήσεις του ανθρώπινου σώματος ανάλογα με την περίπτωση και υπάρχουν εγκατεστημένα προεπιλεγμένα προγράμματα για διάφορες παθήσεις του σώματος και είναι εύκολες στην χρήση.

Φυσικά πάντα υπάρχει η ανάλογη καθοδήγηση από πιστοποιημένο Βιοσυντονιστή.

Η αποτοξίνωση γίνεται και με άλλους τρόπους αφού μπορούμε να επιλέξουμε  ανάλογα με τα δεδομένα που υπάρχουν στην κάθε περίπτωση.

Η συναισθηματική αποφόρτιση και η μετουσίωση των συναισθημάτων της κυτταρικής μνήμης που εφαρμόζουμε πρωτοποριακά στον χώρο μας, προέρχεται από την Μέθοδο ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ που είναι ολοκληρωμένη Μέθοδος Αυτογνωσίας και Θεραπείας .

Η Μέθοδος ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ είναι βασισμένη στην Ήρεμη Δύναμη του Υποσυνείδητου και δείχνει τον τρόπο να ξεπερνούν οι άνθρωποι τα εμπόδια και τις προκλήσεις που συναντούν στην καθημερινότητα τους σε όλους τους τομείς που είμαστε συνδεδεμένοι για  να επαναφέρουν την αρμονία σε αυτούς.
Ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις προκλήσεις στην καθημερινότητα επαναφέρουμε την αρμονία στην λειτουργία των συνδεδεμένων οργάνων του σώματος που αντικατοπτρίζουν  την υγεία του σώματος.

Στο Healing Evolution και στην Μέθοδο ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ μερικά πράγματα τα μιλάμε αλλιώς.

Αρμονία= Υγεία, Δυσαρμονία= Ασθένεια,
Επαναφορά της Αρμονίας= Θεραπεία.

Healing Evolution, Αιματολόγου Ηλία Πολίτη 7β ΚΕΡΚΥΡΑ
τηλ. 6932645225


ΓΡΑΦΕΙ ο Κόντης Κώστας
Ενεργειακός Θεραπευτής και Δημιουργός της Μεθόδου ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ

τι σε εμποδίζει να δοκιμάσεις να σώσεις την χολή σου και να νιώθεις όμορφα με το σώμα σου και την καθημερινοτητα σου!!!!!
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου