Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί δεν θα συμβεί η μετάβαση στο πέμπτο επίπεδο η διάσταση!!!!!

Γιατί δεν θα συμβεί η μετάβαση στο πέμπτο επίπεδο η διάσταση!!!!!


ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Μιλάμε συνέχεια με ποιον τρόπο οι Μεγάλοι Πνευματικοί   Πατέρες  μας βοηθάνε, μας καθοδηγούν, μας θεραπεύουν, και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα έχοντας αρμονία στην καθημερινότητα μας και γενικότερα στην ζωή μας.

 Ακούμε συχνά πυκνά ότι ο πλανήτης μας είναι έτοιμος να αλλάξει μια συχνότητα στην δόνηση που εκπέμπει.

 Ακούμε συνέχεια ότι οι άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε Επίπεδο και θα ανέβουμε στο Πέμπτο Επίπεδο μαζί με τους Μεγάλους Πνευματικούς Πατέρες, μάλλον κοντά στα Τάγματα των Πνευματικών Πατέρων.

Ακούμε συνέχεια ότι ζούμε σε δέκα παράλληλα Σύμπαντα και σε περίπου δέκα πέντε διαστάσεις. Υπάρχουν πειράματα που εξηγούν ότι ένα γεγονός που συμβαίνει εδώ, μπορεί να συμβαίνει σε άλλα δεκαπέντε σημεία στον πλανήτη ταυτόχρονα.

 Και πολλά άλλα ακόμη. Είναι αλήθεια αυτά η θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε κάποια πράγματα για κάποιον λόγο.

Να ξεκινήσουμε ένα ένα να ξεκαθαρίζουμε ορισμένα θέματα και μπορεί να ανατρέψουμε και ορισμένες θεωρίες και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να με καλέσουν κάποιοι μεγάλοι να τους τεκμηριώσω τα μη επιστημονικά τεκμηριωμένα. Μια θεωρία ανατρέπεται όταν τεκμηριωθεί μια άλλη αντίστοιχα.

Το σημαντικότερο που ακούμε και επηρεάζει, μάλλον αναρωτιούνται με ποιον τρόπο θα συμβεί είναι το ανέβασμα  της ανθρώπινης συνειδότητας, στο επόμενο  Πέμπτο Επίπεδο.

Είναι μια θεωρία που την ακούμε χρόνια τώρα και όλοι περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τον τρόπο που θα συμβεί.
 Ακόμη και όταν καθόμουν και μου μιλούσαν οι Μεγάλοι Πνευματικοί Πατέρες και συγκεκριμένα ο Μεγάλος  Πνευματικός Πατέρας  ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ και Δάσκαλος για εμένα τον Κόντη Κώστα,  να γράψω, ενώ ήμουν ήρεμος, το στομάχι μου άρχισε να πονά από την αγωνία, γιατί δεν γνώριζα ούτε καν την επόμενη λέξη. Πόσο μάλλον την συνέχεια.

  Στο Πέμπτο Επίπεδο γνωρίζουν οι περισσότεροι αποκαλούμενοι  πνευματιστές, ότι παραμένουν οι Αρχάγγελοι με τα Τάγματα των Αγγέλων.

 Γνωρίζουμε επίσης, ότι ανάμεσα στο Πέμπτο και στο Έβδομο  Επίπεδο που για τους πνευματιστές  είναι το Επίπεδο που μπορούν να συνομιλήσουν με τον ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, υπάρχει ένα ακόμη Επίπεδο που συνυπάρχουν οι Μεγάλοι ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, αλλά και όλοι οι ΑΓΙΟΙ, στην Μέθοδο ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ τους αποκαλούμε όλους  με μια λέξη ΜΕΓΑΣ.

 Σε αυτό το Επίπεδο που είναι κοντά στην ΠΗΓΗ μας στο ΥΨΙΣΤΟ ΦΩΣ είναι όλοι Ίδιοι. Δεν υπάρχουν Μικροί και Μεγάλοι Άγιοι. Όταν μιλανε τρέμει το Σύμπαν, και κάποιοι τους θεωρούν Μικρούς η ακόμη και Όσιους.
 
Ανάμεσα στο τρίτο επίπεδο που δονούνται οι Ανθρώπινες Ενέργειες, και στο Πέμπτο Επίπεδο που δονούνται οι Μεγάλοι Πνευματικοί Πατέρες και τα Τάγματα των Πνευματικών Πατέρων, υπάρχει ένα κενό Επίπεδο.

Οι ανθρώπινες δονήσεις, μετριούνται σε Hertz, και αυτό μεταφράζεται σε παλμούς, η αλλιώς ένας κύκλος ξεκινά από το κέντρο του σώματος και μεγαλώνει όσο απομακρύνεται.

 Όταν διασχίσει μια καθορισμένη απόσταση ξεκινά ο επόμενος κύκλος. Η συχνότητα των κύκλων ανά δευτερόλεπτο, ορίζει την δύναμη της δόνησης.

 Δονούμαστε  σε (15) δεκαπέντε δονητικούς κύκλους το δευτερόλεπτο για έναν νορμάλ άνθρωπο. Αυτό είναι καθορισμένο  από τους Νόμους του Σύμπαντος για να υπάρχει αρμονία στο ανθρώπινο σώμα.
 Με ανώτερη δόνηση για τους καλλίτερα σωματικά υγιείς, μιάμιση ακόμη μονάδα, (1,5). δηλαδή 16,5 δέκα έξι μισό παλμούς. Και με κατώτερο σημείο για τους μη γυμνασμένους πάλι μιάμιση μονάδα, δηλαδή (13,5) παλμούς.
Στους πνευματικούς ανθρώπους με υψηλό δείκτη νοημοσύνης επιπλέον μιάμιση μονάδα, αν είναι και γυμνασμένοι το προσθέτουμε στο προηγούμενο και έχουμε σύνολο (18) δεκαοκτώ, και στους απλούς ανθρώπους, ανάλογα με το επίπεδο κατανόησης,  μέχρι μιάμιση μονάδα κάτω από το προηγούμενο, δηλαδή κατώτερη δόνηση (12) δώδεκα παλμούς.

 Η μέτρηση στο Σύμπαν γίνεται με διαφορετική κλίμακα, αλλά δεν αφορά τον απλό κόσμο, αλλά συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.

 Ο αγαπημένος πλανήτης μας ΓΗ, δονείται σε μικρότερη κλίμακα,  στους (7,5) παλμούς, με μιάμιση μονάδα συν – πλειν, με θετικό πρόσημο την καλοκαιρία και με αρνητικότητα στα άσχημα καιρικά φαινόμενα.

Δηλαδή ανώτερη (9) εννέα παλμούς και κατώτερη έξι (6). Μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο μισός πλανήτης που επικρατούν άσχημα καιρικά φαινόμενα και κρύα δονείται στα χαμηλά επίπεδα και στον μισό πλανήτη που επικρατεί καλοκαίρι την ίδια περίοδο δονείται στα ανώτερα επίπεδα.

 Ο μέσος όρος του πλανήτη παραμένει στους  (7,5) παλμούς. Οι περιοχές με εύκρατο κλίμα δονούνται σταθερά.

 Έχουν τα όργανα και μπορούν να κάνουν μετρήσεις. Μάλλον κάνουν και μπορεί να μην δημοσιεύουν τα αποτελέσματα, για να εφαρμόζουν τα δικά τους προγράμματα διάσωσης του πλανήτη και με τον τρόπο αυτό να σπέρνουν ασθένειες με τα συνεχόμενα ραντίσματα, που όλοι βλέπουμε στον ουρανό, γνωστά και ως chemtrail, πίσω από τα ειδικά διαμορφωμένα  αεροπλάνα. Όλοι το γνωρίζουν και κανένας δεν μιλεί.

Ένα ακόμη αναπάντητο ερώτημα που θα σας μιλήσω και θα προσπαθήσω να δώσω μια εξήγηση, αν μπορούν κάποιοι να με διαψεύσουν,( μπορούν να το κάνουν με τον συνηθισμένο τρόπο, που είναι απόδειξε μας τον τρόπο που εσύ το γνωρίζεις) είναι ότι ουδέποτε πήγαν στην Σελήνη οι άνθρωποι.
 Πέρασαν  από μια μακρινή σχετικά απόσταση αλλά το ποδαράκι δεν το πάτησαν επάνω. Και αυτό γιατί ο  δορυφόρος της Γης, η Σελήνη δονείται  μιάμιση μονάδα περισσότερο από την ανθρώπινη δόνηση.

 Και με τον ίδιο τρόπο τις αυξομειώσεις των μονάδων από τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν σε κάθε πλευρά, μπορούμε να μιλάμε για μια διαφορά πέντε μονάδων.

 Αν σκεφτούμε ότι στο γήινο περιβάλλον, τα ερπετά που έχουν την ίδια διαφορά στην δονητική συχνότητα, με τον πλανήτη, κάνουν μεγάλη προσπάθεια και χρειάζεται μεγάλη δύναμη για να αναρριχηθούν πάνω από το έδαφος, οι άνθρωποι στην Σελήνη δεν θα μπορούσαν να κάνουν ούτε βήμα.

Και κάτι σημαντικό ακόμη. Ούτε τα οχήματα δεν έχουν την απαιτουμένη ισχύ να βγουν από την απόσταση που επηρεάζει η δόνηση της Σελήνης.

 Και επειδή τα σώματα τους δεν θα άντεχαν την δύναμη της δόνησης, θα έμεναν παράλυτοι σε μερικά λεπτά, και ειδικά αν στο σημείο προσσελήνωσης επικρατούν καλά καιρικά φαινόμενα.

Σε αντίθεση στο Σύμπαν που η δόνηση είναι σχεδόν μηδενική, λογω της μειωμένης, σχεδόν μηδενικής ατμόσφαιρας, και οι άνθρωποι μπορούν να αιωρούνται, η ακόμη και να ίπτανται, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κίνηση με πρωτοβουλία τους.
 Δεν μπορούν να επανέλθουν στο σημείο που ξεκίνησαν, χωρίς να είναι καλά δεμένοι με ιμάντες.

Τα πτηνά δονούνται σε πολύ μικρότερη δόνηση,  από τους ανθρώπους, αλλά η σύνθεση των οστών, και με την διαφορετικότητα του σώματος τους και των πτερών,  μπορούν να πετάξουν, και για αυτό δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Μπορούν λοιπόν να καταλάβουν οι αποκαλούμενοι πνευματικοί άνθρωποι, ότι ο πλανήτης με την δύναμη που δονείται, αν θέλουμε να σεβαστούμε την αρμονία του Σύμπαντος, δεν μας επηρεάζει.
Μπορεί να μας επηρεάσει αν επεμβαίνουν στην συνειδότητα  μιας ορισμένης κατηγορίας ανθρώπων που αποτελούν την λεγόμενη Μάζα. Με ποιον τρόπο? Ραντίζοντας συνέχεια με συγκεκριμένα φάρμακα και βαρέα μέταλλα, και με αυτόν τον τρόπο παραλύουν σιγά σιγά το Νευρικό μας σύστημα. Oλων μας, δεν κάνουν εξαιρέσεις.

 Εμείς που γνωρίζουμε τι συμβαίνει κάνουμε την προσπάθεια μας να αποβάλουμε από το σώμα μας τα ρινίσματα από τα βαρέα μέταλλα που πέφτουν στο έδαφος και μολύνουν τα πάντα.
 Από την θάλασσα μέχρι τον υδροφόρο ορίζοντα, αλλά και την τροφή μας. Με τον ίδιο τρόπο που αυτοί γνωρίζουν το αντίδοτο και κάνουν  μια φορά την εβδομάδα αποτοξίνωση, το κάνουμε και εμείς. Το μιλάμε στον κόσμο αλλά νομίζουν ότι είμαστε τρελαμένοι.

Μια άλλη μεγάλη επισήμανση είναι ότι καμία Ενέργεια δεν μπορεί να ξεπεράσει το καθορισμένο ανώτερο επίπεδο δόνησης, εκτός και αν το επιτρέψουν οι Ανώτερα δονούμενες Ενέργειες.

Τα ζώα δονούνται μια μονάδα επάνω από το Ανώτερο επίπεδο δόνησης του πλανήτη σταθερά και για αυτό δεν μπορούν να εξελιχθούν. Τουλάχιστον το 95% των ζώων παραμένει σταθερά δονούμενο.

 Μερικές κατηγορίες μπορούν να πετυχουν μια μικρή άνοδο αν ανεβάσουν δόνηση, λίγο  παραπάνω από μισή μονάδα, και ενδεικτικά αναφέρουμε τα δελφίνια, όχι όλα( τα μικρά δεν μπορούν να καταφέρουν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, μια κατηγορία φαλαινών, οι μεσαίου μεγέθους, τα μικρά να γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους,  ούτε μεταξύ τους δεν μπορούν, τα μικρά φαλαινάκια αν χαθούν δεν μπορούν να βρεθούν με την μητέρα τους, μπορεί να μπλέξουν σε κάποιο άλλο κοπάδι.

Οι ελέφαντες δεν μπορούν να ανεβάσουν δονήσεις, είναι καθηλωμένα με καθορισμένο ανώτερο σημείο.

Μια άλλη κατηγορία είναι τα εξημερωμένα και συγκεκριμένα οι αγαπημένοι μας φίλοι τα σκυλιά. Μερικές ράτσες μπορούν να καταλαβαίνουν τα συναισθήματα μας, αλλά μέχρι ένα σημείο. Μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα.
 Ο σκύλος μπορεί να καταλάβει μέχρι 35 λέξεις με ανώτερο 50. Και περισσότερο αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα και από τις κινήσεις του  ανθρώπινου σώματος γνωρίζουν με ποιον τρόπο να αντιδράσουν.

 Μια άλλη κατηγορία ζώου είναι η αγαπημένες γατούλες. Μπορούν να δονήσουν μια μονάδα επιπλέον αλλά μέχρι του σημείου να μπορούν να καταλάβουν έγκαιρα μια καιρική αλλαγή, η ένα φαινόμενο.
Το πλεονέκτημα που έχουν να προλαμβάνουν μια καιρική αλλαγή, τους μειώνει την αντίληψη σε άλλα πράγματα. Μερικοί  άνθρωποι πιστεύουν ότι τα ζώα μπορούν να εξελιχθουν και να ανεβάσουν δονήσεις, όμως αν συνέβαινε αυτό, οι άνθρωποι θα ήταν οικόσιτοι και τα ζώα θα μιλούσαν.

Κάποιες ταινίες και ειδικά παιδικές που δείχνουν τα ζώα να μιλανε με ανθρώπινη φωνή, περιέχουν ένα συγκεκριμένο υποσυνείδητο μήνυμα να μειώσουν την συνειδότητα των παιδιών ως προς την ανθρώπινη εξέλιξη.

Και για να προχωρήσουμε παρακάτω, μια σημείωση, τα περισσότερα ζώα επικοινωνούν μεταξύ τους ανάλογα με την δόνηση τους. Οι άνθρωποι μπορούμε να καταλάβουμε τα ζώα μέχρι ένα σημείο αντίστοιχο με αυτών.
Ξεκαθαρίζω όχι να μου λέτε την γλώσσα του σώματος αλλά τις φωνές και σε ήρεμο τόνο. Τις πονεμένες κραυγές ενός ζώου, τις καταλαβαίνει ακόμη και ένα μωρό. Μην παρεξηγηθώ, είμαι φιλόζωος αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν ανέχομαι ακρότητες.

Τα έντομα δονούνται σε ακόμη πιο μικρή συχνότητα δόνησης, σχεδόν μιάμιση μονάδα, μικρότερη από τα υπόλοιπα ζώα και με αυτήν την συχνότητα δεν έχουν δύναμη να μιλήσουν αλλά έχουν ανεπτυγμένη την δυνατότητα να επικοινωνούν σε μεγάλες αποστάσεις όμως μεταξύ τους. Τα έντομα με ότι δονείται στην ίδια συχνότητα, δηλαδή άλλα έντομα.

Μια ακόμη κατηγορία είναι τα ερπετά. Αυτά δονούνται ακόμη πιο χαμηλά και από τα έντομα και με αυτόν τον τρόπο μένουν καθηλωμένα στην γη, και στο έδαφος.
 Ένα μόνο ερπετό, μάλλον, η βασιλική κόμπρα μπορεί να αισθανθεί την ανθρώπινη παρουσία από την συχνότητα της δόνησης, και μπορεί να παραμείνει ήρεμη αν δεν την ενοχλήσουμε.

 Επανέρχομαι στην  προηγούμενη παράγραφο, που αναφέραμε ότι καμία Ενέργεια δεν μπορεί να δονηθεί σε μεγαλύτερη δόνηση από την καθορισμένη, εκτός αν το επιτρέψουν οι Ανώτερα δονούμενες Ενέργειες.

 Κατανοούμε ότι αν συμβεί αυτό τότε η Ενέργεια ανεβαίνει επίπεδο, και αυτό το γεγονός θα επιφέρει δυσαρμονία στο επόμενο επίπεδο και στο μεθεπόμενο επίπεδο, και αν μπορούν κάποιοι να το δουν με μαθηματικούς τύπους και στο μεθεπόμενο.

 Θα επιφέρει δυσαρμονία γιατί η προστατευόμενη Ενέργεια θα έχει την ίδια δύναμη με την Προστατευτική Ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο έχοντας την ίδια δύναμη έχουν παραβιάσει τους μεγαλύτερους Νόμους του  Σύμπαντος, τον Νόμο της Εισχώρησης και τον Νόμο της Προστασίας.
 Και κατ¨επέκτασι τον Νόμο του Σεβασμού γιατί διαταράσσουν την αρμονία ανάμεσα στους προκαθορισμένους ρόλους. Αλλά και τον Νόμο της Αλληλοεπίδρασης, τον Νόμο του Αποτελέσματος, τον Νόμο της Ανταπόδοσης και πολλούς ακόμη Νόμους του Σύμπαντος.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να δονηθούν σε παραπάνω δονήσεις από το καθορισμένο και  είναι αδύνατη η μετάβαση σε ανώτερο επίπεδο η διάσταση όπως αρέσκεται να μιλανε.
Είναι  αδύνατη η μετάβαση ακόμη και στο τέταρτο επίπεδο γιατί εκεί συμβαίνει να υπάρχουν τα λεγόμενα παράλληλα Σύμπαντα, και δεν μπορούν ούτε καν να το προσπεράσουν.

 Στο Πέμπτο επίπεδο που δονούνται οι Μεγάλοι Πνευματικοί Πατέρες με τα Τάγματα τους, πάλι δεν μπορούμε να εισέρθουμε, αλλά και να προσπεράσουμε, γιατί δεν μπορεί το Αιθερικό Σώμα να αντέξει τις δονήσεις αυτών των Διαστάσεων, αλλά και επίσης δεν το επιτρέπουν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΟΙ με τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΛΩΝ.

Αν συμβεί το συγκεκριμένο όνειρο των μερικών άπληστων πνευματικών ανθρώπων τότε μπορεί να διαλυθεί ακόμη και η ανθρώπινη συνειδότητα και να επιστρέψουμε ξανά στα προϊστορικά χρόνια.

Είναι η δική μου προσέγγιση στο θέμα ανθρώπινη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο. Σύμφωνα με την Μέθοδο ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ.

 Είμαι ο Κόντης Κώστας, και τα κείμενα μου είναι γραμμένα με την καθοδήγηση των Μεγάλων Αρχαγγέλων αλλά και Δυνάμεων που υπηρετούν το Ύψιστο ΦΩΣ.
 Στην συνέχεια θα δοθούν και άλλα στοιχεία για άλλα θέματα. Τα κείμενα είναι τεκμηριωμένα και οι συνομιλίες το ίδιο. Στα σεμινάρια της Μεθόδου ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ μαθαίνουν οι άνθρωποι αλήθειες που δεν γνωρίζουν. Μείνετε συντονισμενοι!!!!!

 γράφει ο Κόντης Κώστας
απόσπασμα από την Μέθοδο Μέντατρον.
Healing Evolution με Ουράνια Λόγια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου