Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Λίγα λόγια για τον Κόντη Κώστα!


Λίγα λόγια για τον Κόντη Κώστα




Γεννήθηκε στην Κέρκυρα όπου και διαμένει μόνιμα.
Είναι Ενεργειακός θεραπευτής και Καθοδηγητής ατόμων με προβλήματα.
Ασχολείται χρόνια με τον Πνευματισμό και είναι μόνιμος αναζητητής της πραγματικής αλήθειας.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Αυτογνωσίας και Θεραπείας για την πνευματική του εξέλιξη.
Μέθοδο Silva και Εξωαισθητική Αντίληψη, είναι Υπνωτιστής, practitioner στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό ΝLP, και ειδικός στην διαχείριση συναισθημάτων με EFT.
Μυημένος στον τρίτο βαθμό Reiki  και 2o Αγγελικό.
Στον Βιοσυντονισμό είναι πιστοποιημένος στην διάγνωση και θεραπεία από την εταιρεία Biomedis.
Αγαπημένη  ενασχόληση η ενορατική ερμηνεία προσώπων και χαραχτήρα ανθρώπων, από φωτογραφίες.
Έχει τον δικό του  πολυχώρο, στην Κέρκυρα το Healing EvolutionΑιματολόγου Ηλία Πολίτη 7Β 
(τηλ. 2661400072) που εφαρμόζει κατά βάση την 
συναισθηματική αποφόρτιση ως τρόπο θεραπείας.
 Εκεί παρουσιάζεται η Μέθοδος ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ και το 
πρόγραμμα επαναφοράς της Αρμονίας στην ζωή  
                                 ΄΄ΞΕΚΙΝΩ΄΄.
Με το χάρισμα που του πρόσφερε Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ να συνομιλεί με τους Μεγάλους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ μυήθηκε την πραγματική αλήθεια στα μυστικά των Νόμων του Σύμπαντος, της Δημιουργίας, των Ανώτερων Συμπαντικών Δυνάμεων και Ενεργειών, της Ψυχής και έλαβε απαντήσεις για το Κάρμα και τον τρόπο που οι άνθρωποι μπορούν να επαναφέρουν την Αρμονία στην ζωή τους.
 Με την καθοδήγηση του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ δημιούργησε την ΜΕΘΟΔΟ ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ και δείχνει στους ανθρώπους τον τρόπο να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους σε όποιον τομέα είναι συνδεδεμένα ώστε να υπάρχει μόνιμη υγεία στο σώμα τους.
 Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να προχωρήσουν στην πνευματική τους εξέλιξη.
Γνωρίζει ότι στο Σύμπαν όλα είναι προκαθορισμένα και τηρούνται οι Νόμοι του Σύμπαντος για να υπάρχει αρμονία. ΑΡΜΌΝΙΑ σημαίνει ΥΓΕΊΑ και ο άνθρωπος είναι ένα Σύμπαν  που διέπεται από τους ίδιους Νόμους, και ο τρόπος να ξεπερνά τα εμπόδια είναι προκαθορισμένος.
Του αρέσει να απλοποιεί τα γεγονότα και να ερμηνεύει με άπλα λόγια αποσπάσματα της Μεθόδου ΜΕΝΤΑΤΡΟΝ στα σεμινάρια του, ώστε να γίνεται κατανοητός, αφού θεωρεί ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην γνώση και να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να αντιμετωπίσει το δικό του Κάρμα και προκλήσεις.
Το μήνυμα του είναι ότι τα συναισθήματα δημιουργούν τις ασθένειες και τα συναισθήματα τις θεραπεύουν, χρειάζεται όμως να εμπιστευτείς την Δύναμη σου.

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ....ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ. Είναι μια περίπτωση ανθρώπου ψαγμένου και εξιδεικευμένου . Μαζί του μπορούμε ν΄ αντιμετωπίσουμε ψυχοσωματικά προβλήματα , χωρίς την παροχή φαρμάκων { που ουσιαστικά είναι χημικές παρεμβάσεις στον οργανισμό μας } , και να βρούμε την την ψυχική μας ηρεμία και την σωματική μας υγεία.... Είμαστε τυχεροι όταν υπάρχουν τετοιοι άνθρωποι ενεργοί κοντά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή